Publicerad

Tabletter Cialis: recensioner av beredningen, dess användning och biverkningar.

Förberedelse ”Cialis” – reversibel selektiv effektiv hämmare av specifik fosfodiesteras typ 5 (PDE5). Det har fortfarande ett icke-äganderätt internationellt namn ”Tadalafil”. I en tid då sexuell upphetsning leder till frisläppande av kväveoxid på ett lokalt sätt innebär hämning ”Cialis” orsakar en ökning av nivån av cykliskt guanosinmonofosfat i erektil vävnad i penis. Resultatet är en avslappning av den arteriella glatta muskeln och ökat blodflöde till penis. Detta orsakar erektion. I avsaknad av sexuell stimulering observeras ingen effekt vid användning av verktyget ”Cialis”. Bruksanvisningen för läkemedlet informerar tydligt om detta.

http://pan-ta-pani.com/img/c/a/ca82dbed06f9e9109f11bbb1dcef5244.jpeg

Farmakologiska egenskaper

Förberedelse ”Cialis” har förmågan att förbättra erektionen och öka sannolikheten för att ha samlag med framgång. Effekten kan kännas i 36 timmar. Effektiviteten hos detta verktyg observeras inom 15 minuter efter det att det använts. Sexuell upphetsning är en förutsättning för detta.

Män i friskt läkemedel ”Cialis” orsakar inga förändringar i blodtrycket. Åtgärden leder inte till en avvikelse i hjärtfrekvensen. Det är inte heller någon förändring i färgigenkänning när du använder läkemedlet ”Cialis”.

http://pan-ta-pani.com/img/c/f/cf3f09c104d6a90db8fabae3cdf15df9.jpeg ​Tillämpningen påverkar inte trycket inuti ögonen, storleken på eleverna, synskärpan i allmänhet. När du konsumerar medel ”Cialis” inga förändringar i nivåerna av testosteron, follikelstimulerande och luteiniserande hormoner i blodkompositionen.

Användning: indikationer, metod, dosering

Betyder ”Cialis” rekommenderas för användning av män som lider av erektil dysfunktion. Läkemedlet administreras oralt. Den maximala dosen av medicinering ”Cialis” – högst 20 mg. Det rekommenderas att du tar läkemedlet senast 15 minuter före det påstådda sexuella mötet. Det är möjligt för en man att ha samlag inom 36 timmar efter det att pengarna använts. Under denna period rekommenderas det att bestämma kroppens optimala responstid på läkemedlet ”Cialis”. Recensioner från män som har använt drogen tidigare indikerar att det inte rekommenderas att ta det oftare en gång om dagen.

http://pan-ta-pani.com/img/b/e/bed31ef5a49f89074024ead1f775a9ba.jpeg ​När du använder verktyget finns det inga fall av förändring av spermaegenskaper från honom, även efter att ha använt den maximala dagliga dosen i sex månader. Detta bekräftas av forskning.

Kontra

Det rekommenderas starkt att inte använda läkemedlet ”Cialis” män som är känsliga för det eller för någon av dess komponenter. Det är också kontraindicerat att använda produkten tillsammans med andra läkemedel, inklusive nitrat av organiskt ursprung. Använd inte läkemedlet ”Cialis” personer under 18 år.

När kommer det inte vara för försiktigt?

Eftersom det inte finns några uppgifter om tillståndet hos män som har leversvikt under drogen ”Cialis”, då bör du vägra att acceptera medlen.

Försiktighet krävs när du använder medicinen och de som använder alfa-blockerare för terapeutiska ändamål, till exempel medicinering ”Doxazosin”. Samtidig användning av sådana läkemedel kan i vissa fall orsaka symtomatisk hypotoni.

Bieffekter

Oftast manifesteras oönskade effekter såsom dyspepsi och huvudvärk med användning av ett läkemedel såsom ”Cialis”. Svar från män som använder förstärkningsmedlet indikerar att obehagliga symtom är milda eller måttliga i svårighetsgrad. Med systematisk regelbunden användning av läkemedlet ”Cialis” oönskade symptom försvinner.

http://pan-ta-pani.com/img/3/8/38d6ca81d29e30f3a81694f8e440ea75.jpeg ​Andra har negativa känslor när de tar medel – det här är myalgi, blodflöde till ansiktet, ryggsmärta, näsa bihålor. Mindre ofta ett läkemedel ”Cialis” orsakar yrsel, svullnad i ögonlocken, hyperemi, ögonutslag, konjunktivit.

Andra negativa effekter

Sällan inträffar reaktioner i form av:

– överkänslighet (utslag, exfoliativ dermatit, Stevens-Johnson-syndrom, urticaria);

– hypotoni;

– buksmärtor;

– gastroesofageal reflux;

– hyperhidros;

– erektionsförseningar;

– suddig syn;

– näthinnan i vattnet.

Bland annat läkemedlet ”Cialis” kan orsaka stroke, hjärtinfarkt, obehaglig bröstkänsla, plötslig kardiogen död, takykardi. Men sådana effekter observerades i fallet med att hitta en man i riskzonen för hjärt-kärlsjukdom innan han fick pengarna. Det är emellertid inte möjligt att på ett tillförlitligt sätt avgöra om sådana ogynnsamma symtom är förknippade med en tidigare ogynnsam jord, med ett läkemedel, med en sexuell störning eller med en kombination av data eller andra faktorer.

Läkemedel ”Cialis”: recensioner

http://pan-ta-pani.com/img/8/a/8a550ae157b3ea38773dcf2defcda9.jpeg ​Läkemedlet är ganska populärt bland män med erektil dysfunktion eller med otillräcklig styrka. Vad är så attraktivt med medicin ”Cialis”? Patienternas recensioner tyder på att produkten används i stor utsträckning på grund av följande egenskaper:

– positivt resultat och åtgärdens varaktighet;

– förbättra inte bara styrka utan också libido;

– hög tillförlitlighet;

– låg sannolikhet för biverkningar.

Några fördelar! Och finns det några nackdelar? Hur lite bättre att veta vad kvaliteten på läkemedlet ”Cialis”? Recensioner. Endast de kan hjälpa oss. Vad säger män som använder detta botemedel mer?

först, många noterar läkemedlets mildare effekt ”Cialis” på en organisme i jämförelse med andra läkemedel för denna åtgärd. För det andra fungerar det exakt där du behöver det. En erektion inträffar endast vid beröring eller intimitet med en kvinna och inte offentligt vid eller utan tillfälle. Och för det tredje åtgärdens varaktighet – upp till 2 dagar.

Prova detta verktyg så blir du nöjd!